RIB charter, båtturer og events i Ytre Oslofjord og Vestfold skjærgården

Om havet er flatt eller opprørt er naturen et fascinerende sted å søke rekreasjon. RIB safari er en fantastisk og unik måte å oppleve skjærgården i ytre Oslofjord, Vestfold, Østfold, Færder Nasjonalpark og Ytre Hvaler Nasjonalpark.

Vi arrangerer RIB båt turer fra Fyr til Fyr, guiding, safari, selsafari, nattseiling og sightseeing i skjærgården. Opplevelser på flatt vann eller  i opprørt sjø (heavy weather powerboating), events i både korte og lange etapper i Ytre Oslofjord, med base på Vallø i Tønsberg i Vestfold.

Vi skreddersyr gjerne løsninger for deg og er glad i lengre RIB ekspedisjoner. RIB charter er perfekt til team-building, firma kick-off, firma samling, firma sammenkomst, firma arrangement, kunde turer, utdrikningslag, bursdagslag, feiringer, gave eller bare hvis du er glad i havet, bølger og dønninger. Vi arrangerer også turer for privatpersoner hvor man kjøper et ledig sete på en bestemt tur istedenfor å leie hele båten.

Vår Rupert RIB er svært sjødyktig
Dyp V-bunn, lavt tyngdepunkt og pontonger som tar av for de største bølgene gjør at en RIB går bedre i bølger enn de fleste andre båttyper. Alle passasjerer sitter på egne jockeyseter for maksimal komfort og alle har på egen redningsdress for maksimal sikkerhet.

Profesjonelle RIB’er er båter for dem som liker å ta turen ut på fjorden når andre søker nødhavn.
Når bølgene bryter og sjøsprøyten ligger i hvite striper på vannet. Da er det RIB-vær!

Vi tilbyr gode og trygge RIB opplevelser blandet med kystkultur og guiding uten værforbehold.

Lik oss på vår Facebook side, så blir du varslet om spennende RIB turer for privatpersoner.

Velkommen på tur.