Færder nasjonalpark på en time

Dette er vår korteste RIB båttur, hvor vi gir dere en ekspress opplevelse av Færder Nasjonalpark på en time.  Turen er spesielt populær blant utdrikningslag.

Turen går den ene eller andre veien avhengig av vind og bølger. Vi legger opp slik at vi kjører mest medsjø når vi er utaskjærs for å øke komforten for våre passasjerer. Er det spesielt ruskete være kan det hende vi må endre eller forkorte turen for å holde tidsskjemaet.

Ruta Færder nasjonalpark på en time gir oss da følgende perler:

Vi starter på Vallø,  går deretter forbi hovedinnseilingen til Tønsberg ved Jarlsø, fortsetter forbi Fjærholmen,  Hvaløy, Bjerrkøy fortsetter så videre forbi Kjølholmen, Lindholmen, Nordre Årøy og Søndre Årøy før vi setter baugen mot Mågerø på Tjøme og viser hvor kongen har hytte. Vi fortsetter forbi Burø og Mostein, Froungen og Ildverket (det er 30 knop sone helt hit) før vi setter baugen mot Fulehuk Fyr på et langt og flott havstrekk med action i bølgene og fri fart. Vi fortsetter mot  Østre Bolæren, går sakte gjennom Kongstenssund, forbi Mellem Bolæren og sakte gjennom Jensesund og Vestre Bolæren før vi er tilbake på Vallø.

Dette er en kort tur som tar ca 1 timer (vær avhengig) og er ca 30 nautiske mil lang.

Kontakt oss for å avtale en RIB tur