Luksus RIB ekspedisjon fra Tønsberg til Vederøarna 12 til13 mars 2016

Turen er åpen for alle som vil være med.

Prisen for båtturen er 2000+8%MVA NOK pr person. Vi må ha minst 8 passasjerer for å avholde turen.
Prisen for for overnatting, lunsj, 2 retters middag, frokost og badestamp/bastu/sjøbad er ca 1700 SEK.
Jeg har reservert av 12 sengeplasser som det hadde vært moro å fylle.

Avhengig av vær, vind og passasjerer så kjører vi forbi eller innom og forteller litt om:

Færder nasjonalpark, Store Færder, Færder Fyr, Torbjørnsskjær fyr, Koster, Ursholmen Fyr, Strømstad, kanalen rundt Oddø, Havsstenssun, Grebbestad, Fjellbacka, Hvaler, Vesterøy, Spjærøy og Asmaløy, Hollenderbåen Fyr, Fulehuk Fyr, Bolærne

Det er ofte litt røft vær på Mars turene våre, med kuling og 2-3 meter høye bølger – og dette gjør dette til en fantastisk opplevelse når du sitter godt påkledd i sikkerhetsutstyr i en RIB som tåler slike forhold uten problemer og bare kan nyte det. Når vi så kommer i land på Vederøarnas Vertshus er det som å komme til himmelen på jord, et fantastisk flott sted med hyggelige ansatte og svært god mat.

Vi ankommer Vederøarna ca 15:00 og da er klart for varm svensk lunsj, siden hopper vi i badestamp, bastu og havet (det er tross alt ca 3 grader – nesten alle bader), og avslutter dagen med en fantastisk 2 retters middag med litt godt å drikke til (det er bar med alle rettigheter).

Dagen etter drar vi fra Vederøarna ca 11:30 (merk at dere ikke bør være bakfulle på tilbaketuren, da blir dere satt i land i Fjellbacka). Lunsjen spiser vi i Strømstad.

Meld dere på her